Larviktaket
Larviktaket

Naturvennlig

Miljøvennlig

Tradisjonsrikt

Lite vedlikehold

Lett å legge

Lett i vekt

Larviktaket er et kvalitetstak med egen identitet

Creolimpregnert tretak er et naturprodukt, hvor bordenes individuelle struktur gir liv til det som ellers ville ha vært en kald og trist takflate. Dersom du er ute etter noe spesielt, noe som framhever bygget ditt og gir det en femte fasade - da er Larviktaket ditt tak.

Larviktaket bygger på norsk tradisjon. Det er produsert i spesialhøvlede creolimpregnerte furubord. Denne værhuden gir hus, hytter og fritidssentra et særpreget og eksklusivt utseende. Taket er valgt og prøvet av byggherrer over hele landet. Larviktaket trygger verdiene dine i tiår etter tiår.

© Hedda Hytter

Larviktaket har i alle år vært behandlet med Kreosot. Nå har myndighetene lagt restriksjoner på bruken av Kreosot, som nå kun kan brukes til næringsformål - ikke av private eller til privat bruk. Impregneringen har funnet en fullgod erstatter i Creol, en væske som har vært i bruk i nesten 100 år bl. a. på de britiske øyer. Fordi Larviktaket skal være av ypperste kvalitet, grønnimpregnerer vi det før det tørkes ned og overflatebehandler det med Creol.

Natur- og miljøvennlig med lite vedlikehold

Creolens brunsvarte farge glir naturlig inn i miljøet, fra fjærestein til høyfjell, og gir bygget ditt et lunt og varmt preg. Miljøet vil vi alltid prioritere. Impregneringen prøver alltid å være i forkant av myndighetenes krav, slik at du hele tiden kan være trygg på våre produkter.

Grønnimpregneringen og overflatebehandlingen med Creol sørger for at taket ditt vil stå i mange år. Den vil over tid gråne ned akkurat slik Kreosoten gjør, men dersom du av visuelle grunner ønsker å friske opp taket påføres mer Creolvæske enkelt med pensel eller rulle.

Creolimpregnert tretakrenne understreker Larviktakets identitet. Den fortjener en skikkelig avslutning. Tretakrenna er spesialprodusert for Larviktaket, og vil ytterligere fremheve den kvalitet og identitet du har valgt å gi bygget ditt ved å bruke våre takbord.

Larviktaket

Larvik Impregneringskompani As

Revet 2, 3263 Larvik
Tlf: 33 14 11 33
E-post: post@larvikimp.no
Org.nr: 965 698 590